Margrethe Tangen (til høyre), her i kamp mot Meryll Abrahamsen. (arkivbilde)
Margrethe Tangen (til høyre), her i kamp mot Meryll Abrahamsen. (arkivbilde)

Forlater Tom Nordlie, går til Haugar

Margrethe Tangen, ung og talentfull forsvarsspiller har skrevet under for damelaget til SK Haugar.

SK Haugar sitt damelag, som rykket opp til første divisjon, har mistet de to gode spillerne Meryll Abrahamsen og Christina Nordnes Ambjørndalen til Avaldsnes IL. Klubben har fått kritikk fra blant annet kvinnefotball.no på at de ikke har gått aktivt ut for å styrke laget foran sesongen.

Nå har Margrethe Tangen skrevet under på kontrakt med klubben, og kommer fra akkurat Avaldsnes IL. Tidligere har hun spilt for Åkra IL. Hun er også en del av Team Rogaland. I fjor viste hun stor framgang for klubbens rekruttlag, og fikk en pris for dette. Hun er er en ung, talentfull forsvarsspiller med stort potensiale.

– For meg, i forhold til sportslig utvikling, er det best å gå til Haugar nå, sier Tangen i en kommentar til Haugesundsnytt.

margrethe.tangen.haugar.2014