Butikksjef, Monica Netland og senterleder Dag Einar Solberg.
Butikksjef, Monica Netland og senterleder Dag Einar Solberg.

Torsdag får Oasen en ny attraksjon

Se de første bildene.

Førstkommende torsdag åpner den danske møbelkjeden Bolia sin nye butikk på Oasen Storsenter. I følge senterleder, Dag Einar Solberg er det store forventninger både hos kunder og på senteret til nykommeren. 

– Dette er en butikkåpning vi har sett frem til med store forventninger i svært lang tid. Bolia har i flere år lagt i toppen av vår ønskeliste for nye butikk-konsepter, og vi holdt tidlig av et lokale til dem da vår underetasje ble totalfornyet våren 2014. Vi har sjelden fått mer positiv respons fra kundene enn da vi i mai i fjor kunne offentliggjøre at Bolia ville komme til Haugalandet og Oasen, forteller Solberg.

Da Karmøynytt var innom mandag ettermiddag ble det jobbet på spreng med de siste forberedelsene .

Les mer om den nye møbel og interiørbutikken i onsdagens papirutgave av Karmøynytt.