skjermbilde_2015-01-11_kl._18.16.24

E134 over Haukeli og Hovden er fortsatt stengt

Vil ikke åpne igjen i dag

SAMFERDSEL: Veien over Haukeli er stengt på grunn av uvær. Det gjenstår mye rydding av snø før den åpner igjen. I morgen skal vinden ta seg opp, og det er uvisst når overferdselen igjen kan betegnes som trygg. Folk rådes til å kjøre om Sørlandet eller utsette hjemturen. 

 

Audun Brantzæg befinner seg på hytta sammen med familien.

– Planen var å komme seg hjem i dag, men vi venter til til i morgen. Veien er stengt og brøytemannskapene jobber med saken, det var siste beskjeden jeg fikk fra dem, sier Audun. 

Han er ikke alene om være innesnødd på fjellet.

– Hvis ikke vi kommer oss hjem til i morgen tidlig rekker vi ikke jobb og ungene rekker ikke skolen. Derfor håper vi at det blir kolonnekjøring i løpet av natten eller veldig tidlig i morgen, sier Anne Kristin Rosvold til TV Haugaland. 

Nå ser de etter alternative ruter hjem.

– Hvis ikke det blir kolonne må vi kjøre om Sørlandet. Akkurat nå sitter vi inne og er pakket og klare til å reise, men vi har brukt store deler av dagen til å grave ut bilene slik at vi er klar når de forhåpentligvis åpner for kolonnekjøring.