skjermbilde_2015-01-10_kl._14.59.32

– Hold dere inne

Krystallklar oppfordring fra politiet.

VÆRET: Stormen «Nina» skaper store problemer i distriktet. Politiet har sin fulle hyre med å ta i mot meldinger fra publikum. På twitter oppfordrer politiet folk om å holde seg inne.

– Det er livsfarlig ute nå. Folk har ingenting ute i dette været å gjøre med mindre de er absolutt nødt til det. Oppfordringen er å finne frem en god bok og et varmt teppe og ri av stormen inne, sier operasjonsleder Jarle Utne- Reitan.

Flere steder i distriktet er tak i ferd med å blåse av bygninger. På Åsebøen stadion i Kopervik ble et større område sperret da stadiontaket var i ferd med å blåse av. Også på Karmsund videregående skole i Haugesund skapte vinden problemer. I videoen over kan man tydelig se at deler av taket er i ferd med å løsne. I Haraldsgaten i Haugesund holdt flere handlende på å bli truffet av takpanner. Over hele distriktet meldes det om trær og strømlinjer som har blåst over ende.

– Takplater har flere steder i distriktet flydd gjennom luften som prosjektiler og det meldes om flere skader på biler, opplyser Utne-Reitan.