politi haugesund

Tulleringer plager politiet

– Vi har prøvd å både godsnakke og være streng med ungen, sier politiet.

De ansatte ved operasjonssentralen til Haugaland og Sunnhordland politidistrikt har i formiddag blitt forstyrret en rekke ganger av en unge som gjentatte tulleringer til dem fra et mobilnummer uten simkort. 

– Vi får ikke opp noe telefonnummer noe som kan skyldes at det er et barn som har fått en gammel mobiltelefon av foreldrene sine der simkortet er tatt ut. Da er det fortsatt mulig å ringe nødnummer, forklarer en lettere oppgitt operasjonsleder, Oddvar Olsen.

Det er visstnok ikke første gang at ungen ringer dem i arbeidstiden.

– Vi har prøvd å både godsnakke og være streng med ungen uten at det har hjulpet. Det som er sikkert er at vedkommende er i godt humør og tydeligvis ikke i fare, sier han.