FAMILIEBEDRIFT: Daglig leder Haakon Laastad på sitt retro-inspirerte kontor. Bak han henger portrett av grunnlegger og bestefar Bjarne Laastad.
Foto: Samuel Merkesvik

Nå skal rockekongen feires

I dag er det 80 år siden Elvis ble født.

(Arkivfoto)

I dag ville Elvis Aron Presley ha blitt 80 år dersom han fortsatt hadde vært i live. I den forbindelse arrangerer Back Beat jubileumskonsert med Teddy Bears på 1866 i Kopervik førstkommende lørdag.

Det er karmøybandet Teddy Bears, sammen med korister, som nok en gang spiller opp til både konsert og dans. De skal denne gang hylle rockekongen med å fremføre samtlge låter fra den berømte konserten «Aloha from Hawaii», som ble TV-overført verden over til 40 land via satelitt 14. januar 1973. Det er antatt at over 1 milliard mennesker så denne konserten hvor Elvis i kjent stil fremførte sine store hits.

Mer trøkk
Jan Einar Valhammer, vokalist i Teddy Bears, forteller at bandet, sammen med sine to korister, har øvd målrettet på dette nesten hver dag i det nye året.

– Overgangen fra julekonserter i slutten av november hvor gjengen gjennomførte to vellykkede kirkekonserter med Elvis repertoar, er ganske stor. Det blir adskillig mer trøkk på denne konserten – mer rock’n roll, lover Valhammer.