Prøvespilleren Mohamed.
Prøvespilleren Mohamed.

FK Haugesund med første trening

FK Haugesund startet sesongoppkjøringen i dag, etter en lang og god juleferie. Den nye assistenttreneren Mark Dempsey var på plass, sammen med to prøvespillere. Hyggelig var det også å se Michael Haukås tilbake på treningsfeltet, etter et langt skadefravær. Han har enda ikke skrevet kontrakt med FKH, men får han orden på helsen sin er han ønsket med videre.

– Michael er en spiller vi gjerne vil ha med videre, hvis han blir helt skadefri, og vi blir enige om betingelsene i en ny avtale, sier sportssjef Asbjørn Helgeland til Haugesundnytt.

Han er hemmelighetsfull i forhold til nye spillere, men innrømmer at de arbeider med å få en spiller på prøvespill neste uke. Han har fått gode rapporter på de to spillerne som er med på trening de neste ukene.

– Dino Williams er landslagsspiller fra Jamaica, og er en spiss som har spilt for klubber i hjemlandet og USA. Mohamed Ali Nafkha er defensiv midtbanespiller fra Tunisia, som har 12 landskamper.

For å få kontrakt, har de to spillerne to uker til å spille seg til kontrakt. Og Helgeland mener at spillerne skal få en fair sjanse.

– Når vi inviterer spillere på prøvespill, er det fordi vi har fått gode rapporter på dem, men trenger å bli mer kjent med dem vi treninger og samtaler. Husk at Nikola Djurdjic, vår tidligere toppscorer, fikk kontrakt etter prøvespill hos oss.

Under dagens treninger i dag, markerte ikke noen av spillerne seg nevneverdig, men trenger nok tid på å tilpasse seg stilen. Mark Dempsey derimot, markerte seg tydelig på dagens trening. Det var korte, konkrete beskjeder, og en kommentar gikk igjen: «Move you asses!». Og det gjorde spillerne, som virket friske og glade over å være i trening igjen.