oasen

Tidenes julehandel på Oasen

I tillegg satte senteret ny rekord i årsomsetningen.

Årets julehandel på Oasen har vært tidenes beste, med en økning på over fire prosent sammenlignet med fjoråret. Senterleder, Dag Einar Solberg er naturlig nok fornøyd med rekordhandelen.

– Det ser ikke ut som om mørkere skyer i økonomien har bremset på handlelysten oppunder jul. Fra 1. til 24. desember var den samlede omsetningen for senterets butikker på 84,8 millioner, dette er 4,24 prosent høyere enn tilsvarende periode i fjor. For hele desember endte omsetningen på 95,9 millioner, noe som er over 6 prosent høyere enn desember 2013, oppyser han til Karmøynytt.

Årets travleste dag ble mandag 22. desember. Da toppet julehandelen seg med en dagsomsetning på nærmere 6 millioner.

Rekordomsetning i 2014

Den gode julehandelen bidro også med sitt til at senteret satte ny omsetningsrekord for hele året. Ved senteret ble det i 2014 omsatt varer for 688,3 millioner, som er en økning på 2,5 prosent fra 671,1 millioner i 2013.

– Vi er svært fornøyde med en slik omsetningsutvikling, spesielt sett i lys av at deler av senteret har vært under ombygging store deler av året, sier Solberg.

Han har stor tro på at også 2015 skal bli et godt år for kjøpesenteret på Norheim.

– Vi ser frem til 2015 med spenning og positiv forventning. Vi vet at svært mange har gledet seg lenge til at Bolia skal åpne. I tillegg har Vinmonopolet besluttet å etablere ny butikk på Karmsund inneværende år, og vi ser det som naturlig at de velger Oasen som sitt nye utsalgssted. Dette vil bidra til en ytterligere styrking av Oasen sin posisjon innenfor detaljhandelen på Haugalandet.