Siste:

DeepWell sikrer seg 4 års-kontrakt

DeepWell synger julen inn med stor kontrakt for oljeselskapet Lundin. -I slike tider er det ekstra viktig for DeepWell å få en slik kontrakt, sier Martha Kold Bakkevig, administrerende direktør i DeepWell til TV Haugaland.

-Det er også en viktig kontrakt fordi Lundin som selskap er veldig spennende, sier Martha Kold Bakkevig, administrerende direktør i DeepWell til TV Haugaland. 

-Ekstra gledelig er det at vi også kommer til å trenge flere kloke hoder, fortsetter hun. 

Kontrakten  innebærer leveranse av både wirelinje-tjenester og logg-tjenester. Varigheten er på fire år og kontrakten trer i kraft umiddelbart. Jobben blir i første rekke gjort fra riggen «Rowan Viking» 

DeepWell ønsker ikke å kommentere hvor stor verdi kontrakten har, men etter det TV Haugaland kjenner til kan det være snakk om 60-90 millioner kroner. Kontrakten inkluderer også muligheter for forlengelse gjennom to opsjoner på et år. 

-Med denne kontrakt-tildelelsen  forsterker vi vår posisjon som en hovedaktør i brønnservice-segmentet på norsk kontinentalsokkel, sier Martha Kold bakkevig. 

Med moderne utstyr og tjenester vil  vi bidra til operasjoner som både er mer sikre og effektive i både planleggings- og utføringsfasen melder DeepWeel videre. 

DeepWell har opplevd sterk vekst de siste årene. I tillegg til å ha fått det Stavanger-baserte investeringsselskapet HightechVison inn på eiersiden har selskapet investert for over 100 millioner kroner i utstyr. Denne kontrakten kan være begynnelsen på et langt samarbeid med Lundin.

-Lundin satser på norsk sokkel. Denne kontrakten er en bekreftelse på at Lundin verdsetter vår teknologi, sier Martha Kold Bakkevig. 

Edvard Grieg er et gass- og oljefelt som ligger i Nordsjøen og vil gi 185 millioner fat olje. Feltets levetide er estimert til 20 år.