Siste:

Lilja (13) talte til politikerne

Mandag gikk Skåneviksbuen i fakkeltog mot flytting av ungdomstrinnet i bygda til Etne. En av de som engasjerer seg er ungdomsskoleeleven Lilja T. Hesjedal, som holdt appell for de 350 fremmøtte.

 

I rådmannens budsjettforslag ønskes det at ungdomstrinnet i Skånevik blir flytta til Etne. Det skaper engasjement, og på mandag var det folkemøte i Skånevik. Den som holdt appellen mot flyttingen var 8. klassingen Lilja. Det som begynte som ei skriftlig skoleoppgave, ble til en muntlig tale for de 350 fremmøtte – deriblant ordfører og politikere. skoleoppga norsktentamen 

 

– Jeg tror ikke det beste for oss elever er å gå på skole i Etne. Det blir to timer tilsammen i kjøring, og det på svingete ubehagelige veier. Hvis vi skal gå på fritidsaktiviteter så hadde vel det også da blitt i Etne, sier den engasjerte 13-åringen Lilja T. Hesjedal.

 

– Jeg var litt nervøs før jeg skulle på talerstolen. I etterkant har jeg fått en del skryt.

 

 

 

Kommunestyret skal vedta budsjettet på tirsdag 16. desember.