Siste:

Fotogen rundkjøring

Komplett Utemiljø pynter rundkjøringene i Tysvær ved jul og påske. Nå får de oppmerksomhet i magasinet D2.

For kort tid siden omtalte TV Haugaland Komplett Utemiljøs julepynting av rundkjøringene i Aksdal og Tysvær. Det er ikke bare tyvsær-buer og haugalendinger som har lagt merke til dekorasjonene som dukker opp ved både påske og jul.

I dag har Aksdal-rundkjøringen blitt plukket ut i D2s julekalender på Facebook. D2 er Dagens Næringslivs fredagsmagasin som dekker design, mote, arkitektur og livsstil. 

SE SAKEN om da påskepynten måtte nedjusteres etter krav fra Statens vegvesen. 

I en billedserie kalt «Do they know it`s Christmas», inspirert av Bob Geldofs famøse Band Aid, har fotograf Helge Skodvin dratt land og strand på jakt etter julen.

-Du kommer kjørende og ser du denne rundkjøringen som er pyntet til jul. Og jeg tenkte: Hallo, det har jeg aldri sett før, at noen pynter i en rundkjøring. Det er jo utrolig, forteller Skodvin til TV Haugaland.

SE SAKEN da Knut Netland og Per Inge Torkelsen diskuterer Frakkagjerd «skjønnhet», midt i en rundkjøring. 

-Jeg prøver å vise det absurde med julen. Samtidig er det noe sårt over julen. Vi styrer på, vi holder på med vårt, sier Skodvin.

Helge Skodvin er en av Norges mes anerkjente fotografer er publisert i en rekke magasiner. Du kan se mer av arbeidet hans og «Do they know its Christmas» her

Helge Skodvin røper at det kommer flere bilder fra vårt distrikt i D2s julekalender.