image_820

DeepWell satser i Aberdeen

Brønnserviceselskapet Deepwell på Husøy har som mål å satse internasjonalt og starter nå opp i Aberdeen. I disse dager går de første stillingsannonsene ut.

Deepwell sine kurver har bare gått en veg siden oppstart, oppover. Fra den spede begynnelse for om lag ti år siden, har selskapet nå en markedsandel på nærmere 30%. Da næringslivet i vår generelt opplevde en avkjøling, fikk DeepWell frisk kapital og nye eiere. Nå tar DeepWell steget ut i den store verden og starter opp en avdeling i Aberdeen. I september reiste Bjørnar Kleppe over fra Stavangerkontoret for å forberede oppstarten. TV Haugaland var i Aberdeen i det stillingsannonsene gikk ut.

Næringslivet opplever en avkjølning, men ikke alle: DeepWell har fått frisk kapital og nye eiere og er snart jakt etter kloke hoder. – See more at: http://tvh.no/ukens-horisont/32252#sthash.2eEryw2u.dpuf
Næringslivet opplever en avkjølning, men ikke alle: DeepWell har fått frisk kapital og nye eiere og er snart jakt etter kloke hoder. – See more at: http://tvh.no/ukens-horisont/32252#sthash.2eEryw2u.dpuf