bilde_36

Dikselen åpner igjen

Den folkekjære puben og utestedet Dikselen åpner igjen. 15 aksjonærer fra Viking MC står bak. Men legg vesten hjemme, her er alle velkomne.

-Vi vil at Dikselen skal bli stedet hvor folk har sine kjekkeste kvelder og øyeblikk. Dikselen skal bli nattklubb og ha 20 års aldersgrense. Vi skal ta med oss videre det gode ved Dikselen, sier daglig leder Gjert Arnold Karlsen og røper at det noen ganger vil bli live-musikk. 

-Vi kommer til å spille musikk fra 80- og 90-tallet, sier Gjert.

-Men blir dette et sted kun for MC-folk?

-Nei, absolutt ikke. Vi har samme kleskode som andre utesteder. Her er alle velkomne, sier Gjert som forteller at de kom i prat med eierne av Dikselen ved en tilfeldighet.

-Vi fikk en leieavtale vi kan leve med. Jeg tror det kan bli knallbra.

Nå gjenstår bare de siste papirene for skjenkebevilling før Dikselen nok en gang er noe mer enn et redskap. En diksel er nemlig verktøyet du bruker for banke på plass en tønnelokk.

Nye Dikselen eies og drives av Viking Bardrift og eiendomsselskap.Tilsammen 15 aksjonærer fra Viking MC utgjør eierskapet.  Gjert forteller at de vil bidra til utelivsbransjen.

-Alt skjer på kaien, alt er så uniformert og så likt, sier Karlsen.

Det var i sin tid Åge Nilsen som åpnet puben Dikselen i Haraldsgata. Flere eiere og konsepter har vært utprøvd. Jimmy Legs hadde sist et samarbeid med Studensamskipnaden i Haugesund.