skjermbilde_2014-08-15_kl._11.11.04

Den 25. Timen

I dag slapp endelig Haugesund Regionen ut kortfilmen som mangen har ventet på. I videovinduet over kan du se den tre minutters lange vidoen.

-Målet er branding og posisjonering av vår region blant primær målgruppen som er mennesker som ikke bor i regionen i dag men kan ha interesse av å flytte hit, f.eks studenter, nyutdannede personer i etableringsfasen, småbarnsfamilier, folk med verdifull arbeidserfaring og primært i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim, melder Haugesundregionen i en pressemelding.

Filmen som skal gå folk til å flytte til Haugalandet har lånt tydelige referanser både tematisk og visuelt fra den prisbelønnende Netflix serien, House of Cards.

Tematikken i House of Cards er blant annet at makt er viktigere enn penger. I vår kampanje vris det til at tid er viktigere enn alt.  Hovedfiguren i filmen heter Frank Underskog (Rollen til Kevin Spacey i House of Cards serien heter Frank Underwood) og er spilt av tekstforfatter Harald Martel Bersaas fra Bly Teksthus i Haugesund. Frank Underskog brenner for regionen vår og har vært aktiv mer kommentarer og kronikker i diverse kanaler i løpet av sommeren, skriver de i pressemeldingen.

Prosjektgruppen som står bak filmen består av Jannicke Kvarven og Caroline Stensland fra Haugaland Vekst, Bly Teksthus og TV Haugaland.

Senere i dag vil det bli lansert en lengre versjon av filmen både fra Haugaland vekst og her på TV Haugaland. 

Se også 17:30 i kveld hvor blant annet Trond Blindheim fra Markedshøgskolen i Oslo bedømmer filmens kvaliteter.