bilde_19

-Litt skuffende oppmøte

Det er ordene til mediesjef i FK Haugesund, Per Ivar Reine når han får spørmål om publikumsoppmøte på Rogalandsderbyet mellom FK Haugesund og Viking søndag.

Sildajazzen skulle avsluttes med en fotballfest av de sjeldne når FK Haugesund tok i mot Viking søndag. FK Haugesunds mediesjef, Per Ivar Reine hadde et håp om å fulle stadion helt, men slik gikk de desverre ikke.

-Vi solgte totalt 7002 billetter, noe som egentlig er skuffende, sier mediesjefen.

Reine mener klubben ikke kunne gjort noe annerledes, ettersom de hadde reklamert kampen på nett, radio og TV. Han tror derfor det er ferietidene som er skylden i at stadion ikke ble fullt helt opp.

Også på bortetribunen kunne man se mange ledige seter.

-Salget av bortebilletter var heller ikke særlig imponerende. Under halvparten av billettene de hadde tilgang til, ble solgt.

FK Haugesund har hele 11 seriekamper igjen, i tillegg har laget nådd kvartfinalen i NM så mediesjefen har enda et håp om å slå publikumsrekorden.

-Det er enda håp, men slik som jeg ser det nå er det kun to kamper som er aktuelle. Hovedkampen mot Rosenborg 21. september og om vi eventuelt går videre i cupen og får semifinalen her i Haugesund, uttaler Reine.