asdaf

Fant ukjent dame i senga

En ung mann som kom alene hjem til Torvastad torsdag natt etter en bytur, fant en helt ukjent ung dame liggende i sengen sin. Trolig fikk både mannen og politipatruljen seg en god latter.

– Selv om oddsene for at noe slikt skal skje er lave, så følte ikke mannen seg som noen vinner. Han ville ha kvinnen ut og sengen for seg selv, men hun insisterte på å bli,sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt.

En patrulje ble sendt til stedet. Kvinnen var beruset og måtte etter hvert selv medgå at hun hadde gått grundig feil. Politiet kjørte den unge kvinnen hjem til sin egen bolig, et helt annet sted på Torvastad. Der ble hun lagt i riktig seng.

Den unge mannen ønsket ikke å anmelde noe. Han ønsket kun sengen sin for seg selv. Saken får derfor ikke noe etterspill, står det avslutningsvis i politiloggen.