vaerbilde_delvis_sol

Variabelt jazzvær

Det blir lite nedbør i begynnelsen på jazzen. Skal du til byen på lørdag bør du ta med enten regntøy eller paraply.

Onsdag entrer superstjernen Jamie Cullum scenen på Rådhusplassen og åpner med det årets Sildajazz. Skal man tro værtjenesten til både yr.no og storm.no blir det med solskinn over himmelen.

Begge melder om et relativt variabelt jazzvær, der onsdag og torsdag blir de fineste dagene, rent værmessig. Fra onsdag rundt klokken 12 kikker solen frem på himmelen. Der blir den værende frem til torsdag kveld. Det kan likevel være fornuftig å ta med varmt tøy. Onsdag og torsdag blir det neppe sommertemperaturer. Yr.no melder om 13 grader på onsdag og 18 grader på torsdag.

Fredag og lørdag under Sildajazzen skyer det til og det blir regn fra fredagskvelden. Hele lørdagen blir i følge værtjenestene preget av nedbør. I følge yr.no blir det imidlertid varmt både fredag og lørdag, med 21 grader.