010811_edda_fides_web.mp4_thumb

Bli med ombord i "Edda Fides"

Den som trodde at det å være sjømann innbærer et spartansk liv må nok tro om igjen. Verdens største boligskip "Edda Fides" har både kino og svømmebasseng.

Skipet, som har ligget til kai i Haugesund i sommer, kan smykke seg med tittelen verdens største spesialbygde flotell, altså et flytende hotel. 

tvh.no skrev i mars skal boligskipet etter planen operere i Nordsjøen. ”Edda Fides” er 130 meter langt og 7500 bruttotonn. Totalt har skipet kostet 130 millioner euro, rundt 1 milliard kroner. Designet er levert av Vik-Sandvik, nå Wärtsila ship design. 

Den 6. august arrangerer Østensjø Rederi åpen dag for folk som ønsker å se «Edda Fides».TV Haugaland ble med ombord på en rundtur i det enorme skipet som har plass til i overkant av 600 personer. I videovinduet kan du bli med på rundturen.