joakim_vage_nilsen_sa_08_0

Tilbake med målgivende

Joakim Våge Nilsen har sett mesteparten av sesongen fra sidelinjen på grunn av skade. Mot Sarpsborg var bømlingen tilbake på sin sedvanlige plass.

Etter tre måneder ut med skade var Joakim Våge Nilsen endelig tilbake i startoppstillingen til Jostein Grindhaug. Og tiltross for et langt skadeavbrekk og lite kamptrening gjorde bømlingen sine saker bra på venstrebacken.

– Det var deilig å være tilbake på banen. Jeg ønsker å bidra hver eneste helg, men har ikke kunnet gjøre det, sier Våge Nilsen til TV2 etter kampen.

Unggutten var bra defensivt, og villig på offensive løp. I det 54. minuttet var han sterkt delaktig da Tor Arne Andreassen skåret FKH sitt 2. mål for dagen. Det var nemlig bømlingen som slo hjørnesparket som endte i nettet.

– En herlig seier til oss, og det er alltid kjekt med en assist, sier Våge Nilsen.