karmoy_lensmannskontor_skilt_0

Tre menn pågrepet etter innbruddet på Mykje

Politiet hevder å ha oppklart saken der tre menn brøt seg inn i huset til et eldre ektepar torsdag morgen.

– Vi kan bekrefte at den siste mistenkte, en 26 år gammel mann, nå har vært inne til avhør i saken. Han erkjenner at han var med på å ta seg inn hos ekteparet og har som de to andre siktede i saken forklart at det ikke var deres mening å skremme ekteparet. Det var deres leietaker i garasjeleiligheten de tre mennene ville ha fatt i, sier politioverbetjent Torbjørn Nervik til h-avis.no

De to andre skal ha blitt arrestert for urelaterte fohold på lørdag.

– Vi gikk tidlig ut og sa at denne saken ville vi prioritere å komme til bunns i raskest mulig. Vi har brukt en god del ressurser på saken, men det er viktig å oppklare slike saker. Det skal ikke forekomme at folk blir vekket opp av maskerte menn tidlig på morgenen, sier Nervik.