hege_liadal

-Hjalp de svakeste

Den savnede Sondre Dale hadde en stemme vi hørte på. Han var en helt naturlig person å snakke med før vi bestemte oss i politiske saker og nominasjoner, sier arbeiderpartipolitiker i Haugesund, Hege Haukeland Liadal.
Hege Haukeland Liadal har de siste dagene jobbet tett i oppfølgingen av de involverte fra Utøya massakren. 12 unge mennesker fra Haugesund, Karmøy og Bømlo deltok, en av dem, Sondre Dale er savnet.
 
Vi har vært mye sammen i helgen og grått, smilt, og bare vært stille. Det har vært viktig å være sammen for å bearbeide det som har skjedd, sier Liadal. Hun er takknemlig for alle som har stilt opp og sier at beredskapen har fungert veldig bra.
 
I videovinduet over kan du se Hege Haukeland Liadal beskrive den savnede Sondre Dale. I kvledens sending på TV Haugland får du et lengre intervju med Liadal