politiskilt_4_11

Tok feil mann?

Politiet tror at de maskerte mennene som brøt seg inn i huset til et ektepar kan ha vært på jakt etter leieboeren deres. Ektemannen ble påført lettere skader i basketaket som oppstod.

Paret i slutten av 60-årene har leid ut en hageleilighet til en mann i 40-årene, som er godt kjent av politiet. Han har i perioder vært en del av narkotikamiljøet i distriktet og det synes som om hendelsen i dag knyttet seg til pengeinnkreving. Politiet antar at gjerningsmennene har gått inn i feil boenhet.

 Skadene huseieren ble påført var ikke alvorlige. Han ble tatt med til lege for sjekk og behandling av blant annet noen mindre sårskader. – Men ekteparet er naturlig nok skremt av hendelsen, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan. – Folk skal ikke våkne av at maskerte menn tar seg inn i huset deres! Etterforskning av saken har derfor topp prioritert av politiet nå i formiddagstimene, sier Utne-Reitan videre.

 De maskerte gjerningsmennene forsvant i en grønn bil, og politiet ber publikum om tips om observasjoner av grønne biler som kan ha kjørt fra Røyksund ca klokka 0845 i morges.

 Politiet konsentrerer seg nå om kriminaltekniske undersøkelser på stedet og avhør av de fornærmede. De leter også etter mannen som skal bo i hageleiligheten, men som ikke vært der de siste dagene. Politiet tror han kan ha verdifull informasjon, blant annet om hvem han skylder penger.