politiskilt_haugesund_2

To pågrepet etter skyteepisoden

To menn, 23 og 25 år gamle, er pågrepet etter skyteepisoden i Sveio sentrum i går ettermiddag. De to ble pågrepet drøye to timer etter at det ble avfyrt skudd mot blant annet en skole.

Det var klokka 14 i går ettermiddag at det ble meldt om skyting i Sveio sentrum. Vitner meldte fra om fem skudd, og politiet rykket ut i en væpnet aksjon. Undersøkelser på stedet viste at det var skutt mot en skolebygning, en parkert bil og et busskur, som alle hadde fått skader forenelige med kulehull.

De to mistenkte ble pågrepet kl. 1620 like ved et bolighus i Sveio sentrum. Politiet hadde da mistanke om at det var nettopp dette huset skuddene ble avfyrt fra. Nærmere undersøkelser viste at det sannsynligvis var blitt avfyrt skudd fra et vindu i huset. De to mennene ble satt i arresten. Åstedsundersøkelser avdekket at det fantes flere våpen i huset.