christian_grindheim_2_0

-Se det er en nordmand vi ka` li`

Det danske Ekstrabladet ser med blide øyne på Christian Grindheim, som skryter av dansk fotball etter serieåpningen mot Sønderjyske i helga. FCK fikk tre poeng etter 2-0 seieren i debuten, Grindheim scorer ekstra poeng med sin likefremme væremåte.

– Christian Grindheim fikk en fornuftig debut, hvor nordmanden dannede makkerpar med Thomas Kristensen på den centrale københavnske midtbane – og på et hold med stort set nyt forsvar, skriver Ekstrabladet.  Det holdt ikke Grindheim våken om natta, som opptrådte like rolig som han pleier. – Jeg er aldri nervøs, sa Grindheim til den danske avisa.

Grindheim scoret nok et poeng, da han fulgte opp med følgende utsagn. – Nivået i Danmark er bra. I hvert fall høyere enn i Norge! – Se, det er en nordmand vi ka`li`var den danske responsen.

Christian Grindheim har flere viktige kamper foran seg. Nå venter bl. a Champions League kvalifisering, FCK skal møte irske Shamrock Rovers i tredje kvalifiseringsrunde.