kjell_gunnar_larsen_0_0

Kjell Gunnar Larsen tar avstand fra Dagbladets påstander

Kjell Gunnar Larsen har følgende kommentar til TVH.no angående regjeringens anmeldelse av SOS Rasisme.

– Vi har aldri påstått at så mange fra Haugesund var medlem, dette er noe som Dagbladet har spunnet sammen sjøl. Dette er medlemmer som kommer for det første fra hele Haugalandet og for det andre så er det folk der som er verva rundt om kring i landet av folk fra Haugesund.

– Vi har heller aldri påstått at det er mange folk her i landet som ikke står i folkeregisteret, det vi derimot har påstått og som alle veit stemmer er at mange folk som studerer i Oslo ikke melder flytting til Oslo. De bor og studerer i Oslo, men er folkeregistert i sine hjembyer og bygder. Vi har registert dem som medlemmer i Oslo når de har oppgitt ei boligadresse i Oslo. Vi mener for det første at dette er rett og for det andre så har vi ikke tilgang til folkeregisteret, derfor kan vi ikke vaske adresser.

– Da påstanden om at det var folk i våre medlemsregister kom frem sendte vi brev til alle hovedmedlemmene og spurte dem om det var noe feil. De som sa fra og som vi ikke kunne bevise var medlemmer ble da strøket. Dette var få personer i forhold til vår medlemsmasse.