From left to right:
Chicken Joe, voiced by Jon Heder
Cody Maverick, voiced by Shia LaBeouf
Lani, voiced by Zooey Deschanel

Stuvfullt på sommerkinoen

Edda kino melder om fulle hus dag ut og dag inn i sommer. Hovedsalen har ofte vært pakket til randen av barn og voksne som har trøstet seg med gratis kino og popcorn på regntunge dager.

Om det blir rekord eller ikke, er to uker for tidlig å si. Men kinosjef Marit Sætre forteller om stappfulle hus, og besøkende som må avvises i døra og komme igjen neste dag. – I år var vi så heldige at alle filmene vi fikk er tillatt for alle. Dermed kan hele familien ta turen.

Voksne uten et barn som alibi kan også lure seg inn i kinomørket. Noen av barnefilmene er jo spekket med humor som går over hodet på ungene og rett hjem hos foreldrene. I tillegg bruker barnehager og SFO seg flittig av gratistilbudet. – Av alt vi tilbyr, er det sommerkinoen som blir best mottatt. Det at det er gratis har vel også litt å si, smiler Marit Sætre.

Sommerkinoen fortsetter ut neste uke. Denne uka er det ”Operasjon Froskeegg” som står på plakaten, mens ”Grusomme meg” avslutter suksessen neste fredag. Kinoene i Tysværtunet og Kopervik kjører også gratis kino i sommer.