ambulanse_hellikopter_1

Karmøymann kritisk skadd

En 55 år gammel mann fra Kopervik ble i går operert for omfattende bruddskader etter en bilulykke på E 39 i Lund kommune. De tre andre som var med i bilen ble lagt inn til observasjon.

Bilen skal ha kommet kjørende nordover på E 39 mellom Kristiansand og Stavanger tidlig søndag morgen. I Drangsdalen gikk det galt, bilen kjørte i en fjellvegg og havnet på taket. 55-åringen ble sittende lenge fastklemt. Han ble fraktet til Stavanger Universitetssjukehus med luftambulanse, der tilstanden hans ble betegnet som kritisk, men stabil. De tre andre, en mann (34), en kvinne (34) og et tre år gammelt barn, også de fra Kopervik, kom fra ulykken uten alvorlige skader og ble tatt med for observasjon.  

Luftambulansen, ett Sea King-helikopter, to ambulanser og to brannbiler var på ulykkesstedet, skriver Stavanger Aftenblad. I følge vitnebeskrivelser skal det ha regnet kraftig da ulykken skjedde.