nikola_djurdjic_4

Tror på ny hjemmeseier

FK Haugesund er et av ligaens desidert dårligste bortelag. Hjemme på "Gamlå" har FKH imidlertid vist solide takter. I kveld møter de Odd Grenland.

Begge trenerne har beskrevet kampen som veldig viktig. Lagene tar en liten pause etter kveldens kamp, og det blir viktig å få den gode følelsen før pausen. Forrige sesong vant FKH hele 3-0 etter å ha rundspilt dagens bortelag i nesten 90 minutter. Asbjørn Helgeland har tro på et godt resultat.

-Noen av dagens spillere har ikke spilt kamp på en uke. Dermed har vi noen en del spillere med friske ben. Vi er i full stand til å peise på. Jeg tror på 2-0 til pause, og håper på 4-0 til slutt, sier en optimistisk Helgeland på sponsorlunchen.

Odd tapte mot Brann i Bergen på torsdag, og kom til Haugesund i går. Dag Eilif Fagermo spår et tett oppgjør mot FKH.

-Vi må tørre å ta kampen i dag. Samtidig er det viktig at vi passer på bakrommet. FKH er flinke til å spille direkte og Thomas Sørum og Nikola Djurdjic er veldig gode til å utfordre bakrom, sier Fagermo.