dag_eilif

-Burde hatt poeng

Dag Eilif Fagermo mener laget ble snytt for poeng mot FKH.

-Vi er klart bedre enn dem, og spiller godt i store deler av kampen. I dag burde det holdt til poeng, sier en skuffet Dag Eilif Fagermo etter kampen mot FKH.

Etter 90 minutter med fotball måtte Fagermo konstatere at laget hans hadde vært klart best på Haugesund stadion uten at det holdt til poeng. Flere ganger så det ut til at laget skulle klare å sette inn sitt andre mål, og dermed klare uavgjort. Det skjedde ikke, og Fagermo innrømmer at laget sliter fremover på banen.

-Vi mangler noen helt klare offensive spillere. Vi har Frode Johnsen, men vi blir litt vel avhengige av han, og mangler en Thomas Sørum eller en Nikola Djurdjic som kan gjøre ting på egenhåand, sier Fagermo.

Se hele intervjuet i videovinduet.