lagbilde_skjold_0

Sterk seier av Skjold, mens Åkra tapte

Skjold tok en noe overraskende borteseier mot Os i dagens runde i 3. divisjon. Åkra tapte på overtid, mens Djerv gikk på et braktap.

Skjold tok ledelsen i Bergen ved Are Søderlund. Os utlignet med Roy Miljeteig gav Skjold 2-1 før pause.

Eirik Hope Langåker kom inn tidlig i 2. omgang og scoret Skjolds 3-1 mål.  Os presset på og fikk en redusering, men Christian Askeland og keeper Snorre Askeland gjorde gode prestasjoner og holdt unna selv om hjemmelaget fikk 3-2.

Åkra tapte på overtid i en sjansefattig kamp mot Valestrand/Hjellvik. Gjestene scoret på overtid i 2. omgang i Mons Ivar Mjeldes debut som trener for laget. Åkra møter Skjold til siste kamp før ferien førstkommende onsdag.

Djerv 1919 tapte hele 7-1 på hjemmebane mot Sotra.