img_0405

Knepent tap for Avaldsnes

Avaldsnes sitt damelag i 1. divisjon reiste til Hamar i dag og spilte vårsesongens siste kamp. Det endte med 3-2 tap mot Fart

-Vi henger ikke skikkelig med fra starten av og Fart kjører førsteomgangen, og det er fortjent at de leder 2-0 til pause, sier trener Jan Tore Jåstad. Fart var gode offensivt og kun en god keeper i Ane Fimreite hindrer at det står mer. I pause har vi en kostruktiv prat og vi presterer mye bedre etter hvilen, sier Jåstad. Avaldsnes reduserte til 2-1 med Josephine Stautland, men Fart økte til 3-1. Maureen Mmadu reduserte til 3-2 mot slutten og gav Avaldsnes håp om poeng, men laget fikk ikke flere scoringer.

-Vi hadde muligheter til å utligne, men det er greit at Fart vinner, de var bedre enn oss i dag, sier Jåstad. Avaldsnes har nå ferie, og neste kamp spilles 14. august.