berge_ohm_semifinale_0_0_0

Talentene skal trekke folk

Obs, obs alle jenter, skjoldabuer og musikkinteresserte. I morgen kveld er det konsert med de lokale talentene Berge Ohm og Gro Marit Larsen.

Skjoldabuen blåser en lang marsj i både Bluesen i Skånevik og Skudefestivalen. I morgen kveld arrangerer de nok en konsert med finalistene fra Norske Talenter, Berge Ohm og Gro Marit Larsen i Skjold Arena. Billettprisen inkluderer pølse og brus, noe som  understreker det faktum at dette dreier seg om en familiekonsert.

Og sannsynligvis trenger de ikke å bekymre seg for konkurranse fra festivalene. Berge blir nærmest beleiret av ungjenter, har fått sin egen fanskare på Youtube og blir spådd en lysende fremtid.  Ungdomsbladet Topp har spurt seg selv og leserne om ikke Berge blir den nye Justin Bieber. Gro Marit stiller i samme divisjon. Den beskjedne Skjoldjenta overrasket både seg selv, dommerne og det norske folk med stemmen sin. Denne uka møtte kollega Bjørn Andrè Widvey dem begge i Sommer på Haugalandet, se i videovinduet over.