6_0

– Nakenscenene en utfordring

Synnøve Macody Lund fra Stord, som debuterer i ”Hodejegerne”, er lykkelig for at regissør Morten Tyldum lot henne beholde dialekten i filmen. At hun ikke fikk beholde klærne på i alle scenene var derimot en utfordring. – Men det må man takle, sier Macody Lund.
”Hodejegerne” har norgespremiere under Filmfestivalen i august, og er allerede  solgt til 30 land. En pangstart for kulturjournalisten og filmanmelderen, som har studert litteratur, filmvitenskap og dokumentarregi på Lillehammer. – Det har vært et fantastisk prosjekt fra første prøvefilming. Jeg er utrolig takknemlig for at Friland og Morten Tyldum var så modige at de turte å satse på meg. Og lot meg beholde Stord-dialekten! Jeg hadde aldri drømt om at dette skulle bli så stort, og prestasjonsangsten blir ikke akkurat mindre, sier Macody Lund til TV Haugaland. 
Synnøve Macody Lund spiller hovedpersonen Roger Browns (Aksel Henie) vakre kone i filmen.