fkh2_lars_waage_hansen-1_0_0

Gutter mot menn

Kampen mellom Staal Jørpeland og FK H 2 minnet til tider om ren utklassing i går. Hjemmelaget vant hele 7-0, en seier både jørpelendingene og haugesunderne mente var fullt fortjent.

Staal Jørpeland satte inn fem mål før pause, og understreket seieren med ytterligere to mål i andre omgang.

-Vi spiller i realiteten med et juniorlag, sier FK H-2 trener Tor Martin Hegrenes. – Tanken har jo hele tiden vært å supplere med flere spillere fra A-stallen, men slik situasjonen har vært i vår med mange skader og et tett kampprogram, har de unge spillerne fått en tøffere sesong enn vi hadde planlagt.

FK H 2 har to kamper igjen før ferien. Mandag møter de Brann 2, før de avslutter mot Valestrand neste fredag. Brann 2 er i omtrent samme situasjon som FK H 2, men har stilt med litt flere A-lagsspillere på kampene. Så ligger de da også i toppsjiktet på tabellen. Valestrand sliter i nederste del av tabellen og ble slått av FK H 2 i forrige kamp. – Vi graver oss ikke ned etter 7-0 tapet, sier en rolig Hegrenes. – Vi ser fram til å møte Brann 2, og håper på nok en seier mot Valestrand.