sommer2

Sommer på skjermen

Får vi ikke sommer ute, kan vi i alle fall ha det inne! I dag er det premiere på “Sommer på Haugalandet”. Bjørn André Widvey, programleder i sommermodus, viser deg smått og stort på Haugalandet i løpet av de seks neste ukene.

– Vi skal ta tempen på Haugalandet. Uten værforbehold. I ettermiddag står det for eksempel grillmat på kjøreplanen. Regner det fortsatt, får kokken parasoll, ler Bjørn Andrè. Senere i uka skal han til Skudefestivalen og Bluesen i Skånevik. – Få med at på onsdag blir det premiere på en ny sommersingel med Gin and Tonic Youth, roper programlederen på veg ut døra. Han skal til Henderson City Hotel og sjekke forholdene, dagens program blir nemlig sendt fra takterrassen på det ærverdige hotellet.

Det blir altså sommer på Haugalandet de seks neste ukene, uansett hva værmeldinga på Vestlandet sier. Neste uke drar sommerredaksjonen blant annet til Kårstø og til Karmøy. Vet du om noe som skjer, som resten av Haugalandet burde få med seg, så send oss et tips. Eller vil du Bjørn Andrè skal reise et sted du aldri har vært? Send oss en mail til redaksjon@tvhaugaland.no.