260091_10150289265160871_753605870_9883368_3378760_n

”Learn to smile”

Sommeren kryper under huden på deg, når du ser musikkvideoen ”Learn to smile”. Hageselskap, lykter i trærne, en litt bittersøt melodi og Unni Hilt i sommerkjole gir de rette vibbene, selv en grå mandag med 14 små grader utenfor.

Lørdag var det premiere på musikkvideoen i frokost tv. Sangen har allerede snurret sin lokale seiersgang hos nærradioene og NRK-lokalen noen uker. – Det er en litt trist gladlåt, smiler Unni Hilt og forklarer: – Det er alltid håp bak neste sving. 

Det er Arvid Brügman som har skrevet tekst og melodi. Brügman og Hilt sang sammen i Team Hanne, men nå er begge i startgropa med solokarrierer. – Det er en tid for alt. Nå kjennes det rett, sier Unni Hilt. Hun har sunget sammen med blant annet Vidar Johnsen, Hanne Krogh og Grethe Svensen, hatt egne konserter med kor, orkester og storband, men nå står hun altså på egne bein. I høst kommer det nok en låt, også den signert Brügman. Og når tiden er moden, en hel cd.  I videovinduet over kan du se musikkvideoen.