still_haugar

Nytt tap for Haugardamene

Det vil seg ikke helt for Haugardamene. Denne gangen var det Grand Bodø som ble for sterke.

Haugar har ikke fått ting til å fungere helt i årets 1.divisjon for kvinner. Det gjaldt også i dagens kamp mot Grand Bodø. Etter en relativt god åpning av Haugar tok gjestene fra Bodø mer og mer over spillemessig. Etter 19 minutter lykkes de med å sette ballen i mål på sin første mulighet. Haugarforsvaret roter det til. Dette, kombinert med enn dårlig klarering av keeper, gjør at Ingeborg Nordheim får en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Etter skåringen gikk litt av piffen ut av hjemmelaget, og gjesten fra Bodø fikk mer og mer rom å spille i. Etter 30 minutter er Haugarforsvaret uheldige igjen. Victoria Ludviksen dribler av to forsvarer og setter ballen ned i hjørnet. Dermed står det 2-0 til gjestene.

Bodø fortsatte å kjøre kampen etter pause, men et par solide redninger av keeper hold Haugardamene inne i kmapen, frem til det gjenstår 19 minutter av kampen.

Grand Bodø får frispark fra 17 meter. Anne Iren Mørkved gjør som Daniel Bamberg og skrur ballen ned i hjørnet. Dermed vinner gjestene fra Bodø relativt enkelt 3-0.

-De er først på hver eneste ball, og vi manglet det lille ekstra. Vi sligger utsatt til, og må begynne på få selvtillit tilbake i laget, sier Haugar-trener Wim Balm etter kampen.,