hareide_0

Ligaens beste innleggsfot

Daniel Bamberg senket nærmest Viking på egenhånd da lagene møttes sist. I kveldens cupkamp hold han på å gjøre det igjen.

Da lagene møttes i Tippeligaen for ni dager siden skåret Daniel Bamberg 1-0-målet på et frispark. Han var også mannen som sto bak pasningen som sørget for en fin 2-0 seier til FKH. I kveldens cupkamp brukete han samme respeten. Førts skåret han 1-0 på et nydelig frispark, så la han innlegget som førte til Håkjon Skogseid sitt selvmål. Åge Hareide mener brassen har ligaens beste innleggsfot.

-Frisparket hans i dag er vakkert. Så slår han et hard og godt innlegg som settes i mål av en av våre spillere. Han har sannsynligvis en av ligaens beste innleggsbein, sier Hareide.

Hareide kunne se et Vikinglag som gikk fra en mareritt start til en lykkelig slutt. Den første halve timen slet laget med å henge med i svingene, mens de dominerte banespillet resten av kampen. Hareide mener laget vant fortjent.

-Der skaper ikke mange sjansen, og jeg synes seieren er fortjent. De grepene vi har gjort ser ut til å ha virket, sier Hareide.