dame_spillere_fotball_1

Avaldsnes tok poeng mot Sola

Avaldsnes fortsetter å imponere i kvinnenes 1.divisjon. I kveld hadde de Sola i kne.

Avaldsnes-damen har for mange tatt overraskende mange poeng i årets sesong. Sist slo de topplaget Vålerenga, i kveld spilte de uavhjort mot årets bunnlag på bortebane.

Det så lenge stygt ut for Avaldsnes. Vertene fra sørfylket var i følge rapportene best i starten av kampen, og klarte å tilegne seg en 2-0 ledelse. Avaldsnesdamene våknet imidlertid ettehvert, og utlignet ledelsen med skåringer av Maureen Mmadu og Josephine Stautland før pause. Samme Stautland økte for Avaldsnes kvarteret ut i 2. omgang, og laget så ut til å gå mot tre nye poeng. Slik bel det ikke. På ovetid får Sola tildelt straffespark som de skårer på. Dermed blir det bare et poeng til Avaldsnes.