steensnaes-460x260

Hjemmetap for Åkra

Det sto 1-1 til pause i oppgjøret mellom Åkra og FKH 2 på Åkra Stadion, men ungguttene til FKH ble til slutt for sterke.

Gjestene får en kanonstart på oppgjøret mellom Åkra og FKH 2 når Sten Ove Eike setter inn 1-0 etter bare 6 minutter. Åkra skulle imidlertid svare ti minutter senere når Geir Tharaldsen utligner på en flott heading. 

Etter hvilen tok FKH 2 mer over og skapte flere gode sjanser. 11 minutt ut i omgangen får de uttelling når Fredrik Deilkås avslutter et flott angrep og setter inn 1-2.

Etter 63 minutt er det duket for 1-3. Andreas Tomren Stave driver fint frem mot sekstenmeteren og banker ballen ned i hjørnet.

Like etterpå får gjestene for alvor muligheten til å punktere kampen. Morten Bådsvik kommer frem fra sin venstrebackposisjon og blir felt innenfor sekstenmetere. Dommeren peker på krittmerket, men Åkra-keeper Torstein Jelsa Larsen redder mesterlig.

Like før slutt er Bådsvik nok en gang involvert i en straffesituasjon. Denne gang er han uheldig når ballen spretter opp i hånda hans. Dommeren peker igjen på straffemerket og Geir Tharaldsen er sikker når han setter inn 2-3 og sitt niende mål for sesongen. 

Åkra flyttet opp det de hadde av folk i sluttminuttene, men til ingen nytte. FKH-rekruttene holder unna og reiser hjem til Haugesund med alle poengene.