politibil_kveld_19

Kvinne forsøkt voldtatt

En kvinne i 20-årene ble overfalt og forsøkt voldtatt av en ukjent mann ved Flotmyr i natt. Politiet er nå på jakt etter gjerningsmannen og ber om tips fra publikum.

Det var like før klokken 04 at kvinnen ble overfalt i nærheten av undergangen ved Flotmyr i Haugesund. En ukjent mann skal ha lagt henne i bakken og forsøkt å løsne buksene hennes. Et vitne som var i nærheten hørte kvinnens fortvilte rop om hjelp og løp til. Da gjerningsmannen så vitnet komme løpende, satte han på sprang i retning Skjoldavegen, melder operasjonsleder Torger Stødle.

Politiet har lett etter mannen og foretatt søk med hund uten resultat. Gjerningsmannen blir beskrevet som mørkhudet, antakelig afrikaner. Han så ut til å være i 25-30-årsalderen, mellom 175 og 180 cm høy, med tynn kroppsbygning og lite hår, muligens barbert hode/piggsveis. Han hadde på seg svart skinnjakke og blå dongerybukser. Han snakket gebrokkent norsk. Politiet ber om tips fra publikum som kan ha opplysninger om gjerningsmannen.