bilde_4

Folkefest i Torgbakken

Det ble fest i Haugesund sentrum da det amerikanske stjerneskuddet Lissie kom på scenen lørdag kveld.

Det er ikke mer enn et år siden Lissie, eller Elisabeth Maurus, fra Illinois USA, slapp sitt debutalbum, ”Cathing a tiger”. Likevel har 28-åringen rukket å ta Norge med storm. Hun har også blitt lagt merke til internasjonalt, blant annet med låten ”When I`m alone”, som ble kåret til fjorårets låt av britiske iTunes.  Men kanskje er det vi nordmenn som elsker henne mest, ingen andre steder har hun tronet så høyt og så lenge på den offisielle salgslista.

I går sjarmerte hun flere tusen publikummere i Torgbakken. Kveldssol og en anstendig junitemperatur bidro til festen, som ble sponset av bedriftsklubben på Aibel i anledning 100-års jubileet. Karmøyrockerne Temet Nosce bidro også, de rocket i gang konserten med selvskrevne låter.