queen_tribute

Programmet klart i Skånevik

Et av verdens beste Queen-tributeband er klart for Skånevik

Killer Queen fra Australia er kjent for å lage et av verdens beste Queen tribute show. Bandet er i internasjonalt anerkjent, og i tillegg godkjent av Queen’s opprinnelige gitarist Brian May som «utrolig».

-Killer Queen vokalist Johnny Blunt er den fremste lookalike Freddie Mercury imitator i verden. Johnny ble nylig omtalt i Womans Day Magazine i en to-siders artikkel basert på hans forbløffende likhet. De har fått strålende kritikker og attester fra mange kjente artister, sier Alf Warloe Christophersen.

Bandet entrer scenen i Skånevik lørdag den 2. juli. Dermed er programmet for festivalen klart:

Journey (US) –  Foreigner (UK/US) – Jonny Lang (US) – Vidar Busk & His True Believers (N) – Trampled Under Foot (US) – Killer Queen (AU) – Girls With Guitars (US/UK)- Sharon Jones & The Dap-Kings (US) – ORBO & The Longshots (N) – Noora Noor (N) – Junior Watson (US) – Never The Bride (UK) – Scandinavian Blues Revue (N/DK/S) – Hans Bollandsås (N) – The Penny Black Remedy (UK/KRO/NED) – Daryl McDade Soul XL (US/NO/UK/BRA) – Hereide & The Bluesgangsters (N) – Stavangerensemblet (N) – Tubesnakes (N) – Robert Taylor Blues Band (US/NO) – Frigaard (N) – Jan Flaaten Band (N).