IMG_1246

Tårevått i år også

Ildsjelene i og rundt Mostraspelet har nok en gang dratt i havn et vellykket arrangement. Selv om årets spel dro færre publikummere enn vanlig, har flere tusen haugalendinger latt seg fascinere av vikingdramaet om tro, tvil og håpløs kjærlighet.

– Jeg griner av sluttscenen hver gang, smiler produsent Maren Laurhammer Gilje. – Vi har grått i 28 år, samstemte damene i billettluka på Moster i går. 

For første gang var det i år Bømlo Teater som stod for stykket “Kristkongane på Moster”. Teateret bygger på arven fra Bømloteateret og Bømlo Musikallaug, som har mange og store produksjoner bak seg. Neste store arrangement i Moster Amfi blir i august. Da viser Bømlo Teater musikalske høydepunkter fra tidligere musikaler gjennom ti år. Med seg har de blant annet artister som Helge Jordal, Britt Synnøve Johansen, Heine Totland og Rein Alexander.