skaringsjubel_1

-Skal peise på

- Vi skal peise på. Sportssjef Asbjørn Helgeland har taktikken klar mot Viking

Jostein Grindhaug har fått mye oppmerksomhet rundt svaret han ga om taktikken i Moldekampen. Sportsjefen i FKH mener det ikke er noen grunn til å endre taktikken selv om Grindhaug er i København.

– Vi kjører på det vi er gode for, sier Helgeland.

Helgeland opplyser før kampen om god stemning i laget den siste uken. Likevel, han spår et tøft og tett oppgjør mot et Viking-lag i poengnød.

-Viking bør få med seg poeng i denne kampen, og jeg tror det blir viktig for dem å skåre det første målet, sier Helgeland.

Denne uken sa sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad, opp sin stilling i klubben. Etter en tung periode, med mye negativt søkelys på klubben, håper Østenstad at det snur for siddisene i dagen kamp.

-Vi må jobbe beinhardt, og prøve å spille på oss selvtillit. Vi stiller med tre juniorer fra start, og fire på benken. Jeg håper og tror det skal gå bra, sier Østenstad.

Han innrømmer at laget ikke har prestert som forventet denne sesongen.

-Det er litt sånn at når ting begynner å gå mot deg, skjer det ofte fere ting samtidig som er uheldige. Vi må få følelsen av at marginene er med oss, og ikke mot oss, sier Østenstad.