marit_fjetland_-trin13bc2c

Heder og ære til Tysvær

Tysvær kunstlag ble under årsmøtemiddagen til Norske Kunstforeninger kåret til Årets kunstforening 2010. I tillegg til heder, ære og et kunstverk får kunstlaget en pris på 25.000 kroner.

Tysvær Kunstlag har bare 60 medlemmer og ingen fast ansatte. Likevel har de klart å få til svært spennende kunstprosjekter, sier styret i Norske Kunstforeninger

– Dette er stort, sa en rørt styreleder for Tysvær Kunstlag, Marit Fjetland, da hun mottok prisen lørdag kveld. – Prisen viser at arbeidet vårt har nådd lenger ut enn bare nærmiljøet. Denne anerkjenninelsen betyr mye for oss.

Marit Fjetland har ennå ikke konkrete tanker om hva summen på 25.000 kroner skal gå til. – Men det må i alle fall brukes til noe spesielt , og ikke bare gå inn i den vanlige driften, smiler den fornøyde styrelederen.