Topplaget vant enkelt

Nord befestet posisjonen sin på toppen av tabellen i 4. divisjon med en klar borteseier mot Mastra. Stegaberg gikk på et bortetap mot Figgjo.

Det har lugget litt for Nord i det siste, men i dag var det ingen tvil om hvem som var best i bortekampen mot Mastra. Det stoppet ikke før Per Eirik Gjesdals gutter hadde vunnet 6-0 mot bunnlaget fra sørfylket. Nord har med dette 21 poeng og ligger fire poeng foran Avaldsnes som spiller hjemme mot Sveio i morgen.

Stegaberg spilte borte mot FIggjo i dag og fikk en god start. Dag Frode Tønnesen gav laget ledelsen tidlig i første omgang. Figgjo kom tilbake og scoret tre ganger før hvilen og det resultatet holdt seg kampen gjennom. Mange unge fikk prøve seg i dag ettersom vi manglet noen spillere, sier Svein Søderlund. De unge klarte seg bra, men det holdt ikke, sier han.