fkh-viking_2010

-Ingen hyggelig opplevelse

Styreleder i Vikinghordene, Geir Inge Fiskebekk, husker tilbake til fjoråretskamp mellom FK Haugesund og Viking på Haugesund stadion med skrekk.

I fjorårets oppgjør ble Viking rundspilt og avkledd av et agressivt og heltent FK Haugesund. Landslagskeeper Rune Almenningen Jarstein måtte i løpet av 1. omgang plukke fire baller ut av nettet. På tribunen sto nærmere 500 apatiske Viking-supportere.

-Jeg har ingen gode minner fra fjorårets oppgjør. Fotballen var elendig, og vi ble totalt slaktet. Ikke var maten fra bodene særlig god heller, sier supporterlederen.

På mandag er det klart for nok et Rogalandsoppgjør mellom lagene. Mens FK Haugesund har hatt en blandet åpning på sesongen, og står med 11 poeng, ligger Viking helt sist på tabellen med seks fattige poeng. Fiskebekk innrømmer at interessen rundt laget er elendig.

-Vi har 70 plasser igjen på båten, og det er langt i fra sikkert at vi klarer å selge den ut. Viking har vært elendige. Ingen innsatts, dårlig spill og kjedelig fotball. Folk er leie av å se laget tapet og interessen er på bånn, sier Fiskebekk.

FK Haugesund ydmyket Molde 5-0 i forrige serierunde. Viking tapte 2-0 borte mot Aalesund. Til tross for de labre resultatene tror supporterlederen det snur for Viking.

-Hvis det bor noe i spillerne er det på tide at de viser det nå. Jeg reiser opp for å se et forbedret Vikinglag, og jeg tror det kan snu. Ett poeng mot Haugesund er ikke godt nok slik situasjoen er nå, sier Fiskebekk.