Uavgjort for Nord, seier for Sveio

Nord klarte bare 1-1 hjemme mot Havørn i dag, Avaldsnes og Vea kryper derfor nærmere topplaget. Sveio sikret seg 3 poeng i hjemmemøtet mot Torvastad, mens Haugar tok sesongens tredje borteseier.

Nord tok ledelsen bare etter noen minutter ved Alexander Skree, og laget hadde god kontroll i følge trener, Per Eirik Gjesdal. Vi leverer likevel en svak kamp og lager et selvmål bare minutter før slutt. Det koster oss tre poeng, sier nordtreneren.

Torvarstadtrener Øyvind Larsen er langt mindre fornøyd. Vi leder 1-0 til pause og har god kontroll, men vi faller litt sammen og da kommer Sveio mer med og vinner tilslutt 2-1.

Haugar fortsetter å vinne på bortebane og tok en sterk 4-2 seier mot Orre. Martin Urnes scoret det første, mens Aijdin Brakic laget de tre siste for Haugar som har vunnet tre av fire på bortebane og er ubeseiret på fremmed gress.