politibil_kveld_15

Politiloggen

Beinlås, spytting og vold. Politiet i distriktet har hatt nok å gjøre på i natt. Her er nattas politilogg

ORDENSFORSTYRRELSE, 5528 HAUGESUND

Patruljen innbrakte mann i begynnelsen av 40 årene som var på besøk i byen med seilbåt, men som i beruset tilstand var til fare for andre blant annet ved å slå dem. Mannen anmeldt, og satt i drukkenskapsarrest.

ORDENSFORSTYRRELSE, 4250 KOPERVIK.

Vaktmannskaper ved arrangement i Kopervik kontaktet politiet i forbindelse med en kvinne som laget bråk og var umedgjørlig med dem. Da politiet skulle ta hånd om kvinnen i slutten av 20-årene, som var beruset, satt hun beinlås på en av betjentene, spyttet etter 2 andre, og forsøkte å bite en 4. betjent. Hun blir anmeldt for ordensforstyrrelse og forsøk på vold mot offentlig tjenestemann. Kvinnen innsatt i varetekt etter ordre vakthavende jurist.

ORDENSFORSTYRRELSE, 4250 KOPERVIK.

Patruljene innbrakte mann av polsk opprinnelse som hadde laget bråk på utested i Kopervik, og nektet  å forlate stedet. Anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i drukkenskapsarrest.

ORDENSFORSTYRRELSE, 5525 HAUGESUND.

Patruljen innbrakte 2 personer av islandsk opprinnelse, midten og slutten av tjueårene som hadde innlatt seg i slagsmål på utested i Haugesund. De var begge beruset, anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i drukkenskapsarrest.